Новини
Виробництво та реалізація коксохімічної продукції

Завітали в гості школярі

18-го травня до рятувальників 22-ої державної пожежно-рятувальної частини 2-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області з охорони об’єктів завітали в гості на пізнавальну екскурсію учні 3 та 4 класу «Новомиколаївської середньої загальноосвітньої школи No2 І-ІІІ ступенів» Верхньодніпровської міської ради Дніпропетровської області, смт Новомиколаївка.

В ігровій формі учні пригадали правила безпеки життєдіяльності, дізналися від вогнеборців, чому так важливо їх дотримуватися. Доскіпливі малюки цікавились усім і закидали рятувальників численними запитаннями. Ті ж, у свою чергу, вдовольняли допитливість малечі вичерпними та фаховими відповідями.

Але, найдужче хлопців та дівчат зацікавили пожежний автомобіль та автомобіль газорятувальної служби ПРАТ «ЮЖКОКС», який для екскурсії дітям з радістю представило керівництво підприємства. Рятувальники розповіли про пожежну техніку та показали дітям, як і чим обладнана машина, для чого служить той чи інший предмет з численного пожежно-технічного озброєння, а також показали школярам, роботу пожежного автомобіля.

Всі залишилися задоволені екскурсією. Прощаючись із рятувальниками діти багато фотографувалися і висловили слова подяки рятувальникам 22-ої державної пожежно-рятувальної частини 2-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області з охорони об’єктів за цікаву та змістовну зустріч, які змогли так цікаво і доступно донести до школярів інформацію про потрібність і важливість своєї професії.

Охорона праці наш головний пріоритет

Коксові батареї проектною потужністю 998,375 тис. тонн

Постійне удосконалення технологічних процесів