Новини
Виробництво та реалізація коксохімічної продукції

Ініціатор участі нашої команди Олександр Васильєв зазначив, що ідея знайшла відгук у молодих коксохіміків - таким чином привітати молодих колег зі святом, поспілкуватися в невимушеній атмосфері, а ще й позмагатися - що може бути краще в вихідний в мальовничому куточку природи Каменського.

Молодіжне захід зібрав на лівобережжі, на галявині зльотів, понад півсотні активістів і любителів активного відпочинку. Рандомно розділили учасників на команди і стартували! 13 завдань квесту змусили молодь не тільки максимально викластися фізично, а й продемонструвати історичні, географічні знання про Україну, кмітливість і, головне, командний дух.

Адже, незалежно від місця роботи, вся молодь міста - єдиний згуртований колектив, який трудитися на благо Незалежної України.Нагородою всім п'яти командам стали нові знайомства, чудово проведений час і маса вражень від спілкування. І, звичайно, разом приготований в польових умовах традиційний український куліш.

«Я впевнений, що подібні заходи згуртовують хлопців і є стимулом працювати ще результативніше. Адже разом проведений час - найкраще і пам'ятне, що може дати пора молодості.Хочу подякувати профспілковий комітет в особі Лариси Завацкий за підтримку в підготовці нашої команди. Всіх з Днем Незалежності України!», - підсумував захід лідер молодіжного руху       

ПрАТ« ЮЖКОКС» Олександр Васильєв.

Охорона праці наш головний пріоритет

Коксові батареї проектною потужністю 998,375 тис. тонн

Постійне удосконалення технологічних процесів