Новости
Производство и реализация коксохимической продукции
  • Главная
  • Ця інформація отримана від страхової компанії ПАТ «СК «АЛЬФА СТРАХУВАННЯ»

Ця інформація отримана від страхової компанії ПАТ «СК «АЛЬФА СТРАХУВАННЯ» 

Шановні клієнти та партнери! 

Повідомляємо вам, що не дивлячись на поточну складну ситуацію в країні, підрозділ медичного асистансу Альфа Страхування станом на 28.02.2022 року працює у штатному режимі, приймає звернення від застрахованих та організовує допомогу. 

Організація медичної допомоги надається в обмеженому переліку медичних закладів і залежить від вашого регіону. Ми постійно перебуваємо на зв’язку з нашими партнерськими лікувальними закладами, маємо актуальний список закладів, які зараз працюють та їх графік роботи. 

Наразі, більшість лікувальних закладів вже перекваліфікувалися на прийом постраждалих, надання тільки екстреної медичної допомоги у воєнний час та не ведуть амбулаторний прийом, але частина партнерів продовжують надавати послуги амбулаторно-поліклінічної допомоги в режимі онлайн-консультацій, тобто послуги телемедицини. 

Також, ми відслідковуємо актуальний перелік аптечних пунктів, що відкриті для видачі медикаментів. 

???? Для отримання актуальної інформації щодо медичної допомоги у вашому регіоні просимо звертатися за номером 0 800 503 999 або за номерами виділених ліній для обслуговування ваших підприємств. 

Ми і надалі будемо виконувати усі свої зобов’язання задля забезпечення наших застрахованих необхідною медичною допомогою. 

Бажаємо вам здоров’я. Бережіть себе.

 

 

 

Охрана труда наш главный приоритет

Коксовые батареи проектной мощностью 998,375 тыс. тонн
Постоянное усовершенствование технологических процессов